Eladó Téglalakás, Sopron

#217000068

Eladó Téglalakás

55 millió Ft

Sopron Belváros
Alapterület:
125 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

Nagy lakás alacsony rezsivel a város szívében

Sopronban, a belvárosban eladó egy igényesen felújított nagy lakás. A teljesen felújított 125nm-es, magasföldszinti polgári lakást, amely két utcáról is megközelíthető, nagyobb családoknak, befektetőknek is ajánlom, hiszen lakóingatlannak, de bármely más üzleti célra is tökéles.

Jelenleg is szolgáltatók (szépségipar, illetve mozgásstúdió) üzemeltetik az ingatlant. A fűtéséről egy kis fogyasztású, de nagyon hatékony, új kondenzációs gázkazán gondoskodik. A villany-, víz-, gázvezetékek-csövek, illetve a hideg-meleg burkolatok felújításra kerültek. A fürdőszobákon savmart biztonsági üveg tolóajtók találhatók. A lakásban 4 nagyobb méretű szoba található, ebből egy szoba 34 nm, így akár ketté is választható, valamint 2 fürdőszoba, 2 wc, gardrób, amerikai konyhás nappali, közlekedő kapott helyet. A pincében önálló tároló is tartozik az ingatlanhoz. 200m-es körzetben  minden megtalálható: iskola, óvoda, orvosi rendelők, gyógyszertár, üzletek, buszmegálló, stb.....
Az ingatlan értékét növeli, hogy a belső udvarban a lakók ingyen tudnak parkolni. Az ablakok éjjel-nappal csendes, belső udvarra néznek, így bár a pezsgő belvárosban, de mégis csendes helyen találhat otthont az új tulajdonos. Az ingatlan azonnal költözhető.

Kasztner Anikó
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Mezőgazdasági terület
Üzlethelyiség
Ikerház
Raktár
Panellakás
Tanya
Irodaház